Disputationer och doktorsavhandlingar

I universitetsbibliotekets databas över doktorsavhandlingar kan du söka publicerade doktorsavhandlingar vid Göteborgs högskola/universitet från år 1902 och framåt. Databasen innehåller dessutom information om kommande disputationer.

Sök doktorsavhandlingar

Kommande disputationer

Du har antingen angivit en felaktigt URL, inte fyllt i fältet eller så kunde URL:en inte nås! Felmeddelande: https://www.ub.gu.se/aktuellt/rss/dissdatabas/index.xml

Sök i universitetsbibliotekets databaser

Här kan du söka i universitetsbibliotekets databaser. I databaserna finns artiklar och annan litteratur. Det finns även faktadatabaser inom olika ämnen.

UB:s databaser

Sök avhandling